14.4 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Fiul “l-a făcut” la polițiștii rutieri

Alte Știri

Fiul “l-a făcut” la polițiștii rutieri. Un apel la 112 i-a pus pe poliţiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș în gardă, că un bărbat circulă beat cu mașina prin oraș.

Cel care i-a alertat pe oamenii legii este nimeni altul decât fiul șoferului inconștient. Din fericire, bărbatul a fost oprit din cursa nebună înainte să fie rănit el sau să rănească pe cineva.

Fiul “l-a făcut” la polițiștii rutieri

Duminică, pe 5 februarie, Nicolae P., de 48 de ani, din Curtea de Argeș a fost într-o vizită cu soția. Acolo a consumat alcool și s-a îmbătat.

Când a ajuns acasă, în jurul orei 22.30 s-a luat la ceartă cu nevasta. Se pare că fiul a intervenit să-l liniştească ceea ce l-a enervat mai tare pe bărbat.

Acesta i-a amenințat atât pe fiu cât și pe soție că o să-i bată. Imediat după aceea a luat cheile mașinii și a plecat. Asta a reieșit din ancheta polițiştilor care au instrumentat cazul.

Fiul “l-a făcut” la polițiștii rutieri

Oamenii legii au fost sesizați chiar de către fiu. Băiatul a sunat la 112 și a anunțat că tatăl lui a plecat la volanul mașinii deși a consumat alcool.

Le-a spus numărul de înmatriculare iar autoturismul a fost dat în consemn. Mașina a fost depistată de oamenii legii în trafic. După ce l-au oprit, l-au pus pe Nicolae P. să sufle în etilotest.

Aparatul a indicat o concentrație de 0,87 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui Nicolae P. a fost întocmit dosar penal atât sub acuzația de amenințare, cât și de conducere sub influența alcoolului. Chiar dacă totul i se trage de la propriul fiu, bărbatul ar trebui să-i mulţumească, pentru că astfel a fost oprit înainte să provoace un alt necaz mai mare.

sursa – curierul.ro

Ultimele Știri

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung. Candidatul de AUR pentru municipiu și-a depus astăzi la Biroul Electoral...

Alte știri din aceeași categorie