10.7 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Într-un cartier câmpulungean, Pablo Escobar are ceva inedit al lui!

Alte Știri

Într-un cartier câmpulungean, Pablo Escobar are ceva inedit al lui!

Deși nu suntem chiar într-un cartier columbian, și la noi la Câmpulung, Escobar, dă lovitura, chiar dacă puțin știu despre asta.

Da, da, chiar el, Pablo Escobar, care a fondat Cartelul Medellín, a distribuit cocaină pudră, și a stabilit primele rute de contrabandă din Peru, Bolivia și Ecuador, prin Columbia și în cele din urmă în Statele Unite.

Cine a fost de fapt Pablo Escobar?

A fost un lord columbian al drogurilor, narcoterorrist și politician, care a fost fondatorul și singurul lider al Cartelului Medellín.

Supranumit “regele cocainei”, Escobar a fost cel mai bogat criminal din istorie, acumulând o valoare netă estimată la 30 de miliarde de dolari până la momentul morții sale la vârsta de 44 de ani.

Venitul este echivalentul a 70 de miliarde de dolari în 2022. Cartelul său de droguri a monopolizat comerțul cu cocaină în Statele Unite în anii 1980 și începutul anilor 1990.

Într-un cartier câmpulungean, Pablo Escobar are ceva inedit al lui!

Așadar, acum, după ce am venit cu unele informații legate de Escobar, vă spunem și de ce l-am luat în peniță.

În cartierul Visoi III din Câmpulung, un bar este chiar al lui Escobar, am putea spune, pentru că așa se numește, iar în ”O-ul” din nume se află le loc de cinste, fotografia lui Pablo. Ideea patronilor este excelentă, dacă numele ne-a atras atenția, și chiar ne-a smuls un zâmbet.

”Eu mai vin aici. Stau în cartier. Mai bem o bere ca băieții, mai un tutun, e locul nostru de întâlnire. Nu am făcut legătura cu Escobar tatăl drogurilor. Am observat poza, dar nu am fost interesat cine e.

Acum că mi-ați arătat, da, am observat. Păi ce, nu avem și noi aici în Vișoi III la capătul orașului cartelul nostru? Cartel de berici și tutun”, spune Marius.

”Nu m-am gândit la el. Am zis că e ESCO de la Esca și Bar de la barul unde bem si ne distrăm. Da, e clar, nu mi-am dat interesul să văd de unde numele. E tare! Bravo lor! Dacă se numea ”La Maricica” vă mai atrăgea atenția? Nu!”, mai spune un domn din zonă.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie