15.4 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

Fraza care trebuie repetată de multe, multe ori pe zi, pentru a avea bani cât își dorești

Alte Știri

Fraza care trebuie repetată de multe, multe ori pe zi, pentru a avea bani cât își dorești. Uită de nenumăratele trucuri care promit că atrag banii cu o mare rapiditate în viața ta. Foarte mulți dintre noi suntem deja familiarizați cu Legea Atracției Universale și puterea pe care o au gândurile noastre transmise în Univers.

„Am mai mulți bani decât am nevoie și nu fac niciun efort pentru a-i obține. Mă bucur și mă relaxez și banii vin către mine”.

CITEȘTE ȘI. Bancnota pe care sigur o ai în casă și te îmbogățește pe loc! Valorează cât o mașină de lux

Este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România, mai ales grație sfaturilor cu care vine în ajutor pentru cei de acasă. Lidia Fecioru te învață cum trebuie să te comporți cu banii, dacă vrei să ai parte de ei.

Fraza care trebuie repetată de multe, multe ori pe zi, pentru a avea bani cât își dorești

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat.

Banii trebuie să aibă un loc speicial. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic.

Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc.

CITEȘTE ȘI. Nu le ratați. Vouchere de 500 de lei de la Digi RCS-RDS pentru toți abonații

Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă.

Trebuie să avem întotdeauna o catriţă care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vaza cu fructe, să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă.

CITEȘTE ȘI. Câți bani trebuie să ai întotdeauna la saltea. Nu e glumă, e urgență!

Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă. Întotdeauna să avem o rezervă de bani, pentru atragerea succesului financiar. Să nu scoatem niciodată tot din buzunar. Să lăsăm ceva în buzunare. Deci, să nu golim buzunarele.

Pentru atragerea banilor trebuie să avem nişte talismane. Să împăturim nişte bancnote şi le legăm cu nişte aţă roşie şi o legăm de planta banilor. Banii să fie mereu număraţi. Capricornii au chestia asta şi Taurii. Să aibă mereu bani în buzunar. Le place să fie acolo”, a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, din cadrul Antena 3.

Ultimele Știri

Marțea Mare din Săptămâna Patimilor. Ce trebuie să știi despre această zi care are o semnificație importantă pentru români

Marțea Mare din Săptămâna Patimilor. Ce trebuie să știi despre această zi care are o semnificație importantă pentru români....

Alte știri din aceeași categorie