10.3 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

Elena Udrea mulţumită de rezultatele ale PMP Argeş de la europarlamentare

Alte Știri

Deputatul Elena Udrea este noul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară. PMP şi-a ales în data de 7 iunie conducerea, pentru prima dată de la constituire, în cadrul primului Congres al partidului. În cadrul Congresului, la care au participat 1.024 de delegaţi, au fost votaţi membrii Consiliului Executiv Naţional al PMP – format din Preşedinte, un secretar general, doi secretari generali adjuncţi, nouă vicepreşedinţi şi nouă secretari executivi – precum şi membrii Comisiei de Arbitraj şi Integritate şi ai Comisiei Centrale de Cenzori. Din partea PMP Argeş au participat 20 de delegaţi conduşi de preşedintele PMP Argeş, Daniel Dragomir şi de preşedintele PMP Piteşti, Cătălin Bulf. Cei 20 de argeşeni au votat pentru un partid puternic, pentru o dreaptă unită care să dea în toamnă un preşedinte de dreapta. În discursul său noul preşedinte al PMP, Elena Udrea a mulţumit organizaţiei judeţene pentru scorul obţinut şi mai ales organizaţiei din Piteşti care a plasat PMP drept a doua forţă politică din municipiul Piteşti.

Este o onoare şi o responsabilitate uriaşă cea pe care am primit-o. Vă promit că vom construi împreună partidul de care România are nevoie, că vom schimba clasa politică şi România în bine, că vom conta în alegerile prezidenţiale din toamnă şi că vom fi primul partid din România în 2016”, a spus Elena Udrea, după anunţarea rezultatului votului. În discursul său, noul preşedinte al PMP a spus că acest Congres reprezintă un moment important, care “încheie etapa romantică” a PMP. “De acum trebuie să trecem la construcţia unui partid puternic”, a spus Elena Udrea.

Pentru preşedinţia Partidului Mişcarea Populară au candidat deputatul Elena Udrea şi fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu.

Începând de astăzi, avem un singur obiectiv: Preşedinţia României, în noiembrie 2014”, a spus Daniel Funeriu după numărarea voturilor. Noul preşedinte al PMP, Elena Udrea, a anunţat şi candidatul propus de partid pentru preşedinţia României, în persoana lui Cristian Diaconescu.

României, Cristian Diaconescu, la Congresul PMP.

 

Ultimele Știri

Faimoasa pască fără aluat de la Jamila. Este foarte populară și delicioasă

Faimoasa pască fără aluat de la Jamila. Este foarte populară și delicioasă. Rețeta are succes în fiecare an. A...

Alte știri din aceeași categorie