9.4 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Un loc de joacă pentru copii urmează să fie inaugurat

Alte Știri

Proiectul Ktretzulescu din Câmpulung, un proiect măreţ la începuturi, dar care nu a mai ajuns la final, ne face să ne gândim din ce în ce mai mult că proiectul pompos şi cu un preţ demn de Cartea Recordurilor, o valoare estimată la 41.305.872,18 lei fără TVA, a fost realizat doar pentru a-şi trece unii încă un proiect în CV.

Trecând peste ceea ce ar fi trebuit să fie şi ajungând la ce este cu adevărat, proiectul a lăsat goluri imense, atât în bugetul primăriei, cât şi în spaţiul de promenadă al muscelenilor.

În Grădina Publică “Merci”, totul a fost pus cu furca, de la aleile asfaltate, asta în detrimentul copiilor care se pot mutila de la o căzătură, la lămpile de iluminat public ce au preţuri halucinante peste 12.840 lei/ bucata – fără TVA şi fără montaj, până la spaţiul de joacă.

Locul de joacă urmează să fie dat în folosinţă micuţilor musceleni peste o săptămână, prin grija societăţii Holcim, al cărui director, Cornel Banu, a susţinut administraţia locală din Câmpulung şi astfel s-a reuşit dotarea locului de joacă, iar mâna de lucru a fost asigurată de administraţia locală.

Putem spune astfel că s-a mai făcut un pas în finalizarea parcului, mutilat prin grija unor oameni «de bine»  care spun că le pasă de orăşelul de la poalele Mateiaşului!

Ultimele Știri

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung. Candidatul de AUR pentru municipiu și-a depus astăzi la Biroul Electoral...

Alte știri din aceeași categorie