16.9 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

Scandal între doi soţi la Piteşti! Totul pare să fi plecat de la gelozie!!!

Alte Știri

Scandal monstru într-o familie din judeţul Argeş. Ambii soţi au ajuns la spital după ce s-au bătut. Fiecare are propria variantă: ea susține că bărbatul era beat si a bătut-o, el spune că și-ar fi prins nevasta cu altul.

Indiferent ce ar fi fost, a generat între cei doi o tensiune mare! Incidentul s-a petrecut pe o stradă de centură a Piteștiului, acolo unde familia deține un mic restaurant de tranzit. Supărat că nevasta l-ar înșela, bărbatul a luat o rangă şi a distrus cu ea mobilierul din interiorul restaurantului. Apoi şi-a alergat soţia cu intenția de a-i da bătaie. Ceea ce, conform spuselor femeii, s-a și întâmplat. Apoi încornoratul a distrus toate geamurile restaurantului. Cioburile l-au tăiat la mâini, iar personalul ambulanței ajunsă la fața locului i-a acordat primele îngrijiri medicale şi l-a transportat la spital.
Cei doi soţi s-au reîntâlnit la UPU! Au urmat alte scene în fața medicilor, cu reproșuri, așa au aflat medicii ce s-a întâmplat.
Polițiștii au deschis o anchetă. La locul incidentului ajuns și poliția care încearcă să facă lumină în acest caz. Restaurantul este distrus în proporție de 50 la suta!

Ultimele Știri

Raliul Argeșului. Cele mai importante nume ale motorsportului românesc vor pilota mașini rapide și spectaculoase în fața fanilor

Raliul Argeșului. Cele mai importante nume ale motorsportului românesc vor pilota mașini rapide și spectaculoase în fața fanilor. Raliul Argeșului...

Alte știri din aceeași categorie