18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Accident în care a fost implicat un autobuz de la Dacia!

Alte Știri

Panică astăzi pentru 50 de călători aflați într-un autobuz care mergea către automobile Dacia. Vehiculul a fost lovit în plin de un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul volanului.
Imediat după impact toată lumea a crezut că autobuzul a rămas fără frâne. Asta după ce în urmă cu două luni de zile o mașină similară, aparținând aceleiași firme, a rămas fără frâne și în urma impactului cu un alt autobuz s-a produs un carnagiu în același loc din Pitești. Acum însă, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat în plin, pe contrasens, în autobuz.
În urma impactului toți călătorii au coborât din autobuz. Pentru ei a fost chemată altă mașină care i-a preluat să-i ducă la schimbul doi, la uzina de la Mioveni.
Nu numai călătorii din autobuz s-au panicat, ci și locatarii zonei respective. Ei spun că au fost zeci de accidente în acea zonă.
Din fericire accidentul de astăzi nu s-a soldat cu victime. Nici șoferul autoturismului care a mers cu viteză nu are nimic.
Poliția a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie