21.9 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Accident rutier cu victimă la Câmpulung!

Alte Știri

Pe raza municipiului Câmpulung, pe strada Alexandru cel Bun, s-a produs un accident rutier sodat cu o victimă, un pieton, şi pagube materiale, vineri seară.

Un autoturism înmatriculat în Argeş, rula pe strada Alexandru cel Bun din Câmpulung. Pe un tronson de drum cu vizibilitate redusă pentru conducătorul auto, un pieton, o femeie, i-a apărut pe carosabil. Petruţa Bălălău de 49 de ani, fusese cu gunoiul. Aceasta, se pare că nu s-a asigurat corespunzător atunci când a vrut să traverseze strada, prin loc nepermis, în zonă nu există trecere de pietoni, iar maşina a izbit-o pe femeie, astfel că aceasta a fost transportată de urgenţă la UPU Câmpulung.

Victima a fost lovită cu partea stângă a maşinii şi a picat pe carosabil. Paramedicii au preluat-o şi au dus-o la spital. Aici medicii au stabilit că victima are traumatism cranio facial, plăgi contuze superficiale ale feţei, hematom pe partea dreaptă spate a capului, plagă contuză la sânul drept şi fractură de omoplat drept. Familia victimei a decis ca aceasta să fie transfetară la Piteşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările în acest caz, urmând să stabilească cine se face vinovat de producerea acestui accident.

Ultimele Știri

Argeșul pe primul loc. S-a depus cererea de finanțare pentru A1 – Pitești – Mioveni!

Argeșul pe primul loc. S-a depus cererea de finanțare pentru A1 - Pitești - Mioveni! Compania Națională de Administrare a...

Alte știri din aceeași categorie