18.5 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Şi-a găsit sfârşitul sub tractorul închiriat!

Alte Știri

Accident cumplit astăzi, la prânz, pe un drum forestier din comuna Pietroşani. Un bărbat de 47 de ani din localitate, şi-a găsit sfârşitul tragic, sub greutatea tractorului căzut peste el în momentul în care a vrut să urce pe un drum în pantă. Victima împrumutase tractorul de la un vecin pentru a face nişte lucrări agricole de primăvară în grădina personală.

În jurul prânzului, locuitorii comunei Pietroşani au fost îngroziţi la aflarea veştii că un om al locului şi-a găsit sfârşitul, într-un accident cumplit. Victima, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a închiriat un tractor de la un vecin pentru a efectua nişte lucrări agricole de primăvară în grădina personală. În încercarea de a urca un deal, tractorul a derapat şi s-a răsturnat chiar peste cel care îl conducea. La faţa locului au sosit o ambulanţă şi două echipaje SMURD însă, pâna la sosirea salvatorilor, bărbatul decedase sub greutatea tractorului.

Bărbatul decedat a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală şi transportat la prosectură în vederea efectuării necropsiei. În urma lui a rămas o soţie îndurerată cu doi copii minori.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie