10.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Imagini şocante! S-a încolăcit cu maşina în jurul unui stâlp!

Alte Știri

Grav accident în Câmpulung! Evenimentul rutier în care este implicat băiatul unui om de afaceri, de pe plan local s-a produs azi noapte, pe strada Traian. Se pare că şoferul ar fi avut viteză, nu a mai putut controla maşina la volanul căruia se afla, adică un Citroen C4 înscripţionat cu Euromaster şi s-a încolăcit în jurul uni stâlp.

Şoferul se întrepta spre Braşov, mergând cu viteză pe strada Traian. Nu a mai putut controla maşina pe care o conducea, a lovit mai întâi o maşină parcată, apoi a ricoşat cu autoturismul într-un stâlp.

 

La faţa locului a fost nevoie de intervenţia echipajului de la Descarcerare, pentru ca tânărul de 21 ani să fie scos dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Victima a fost trimisă la spitalul Floreasca din Bucureşti aflându-se în stare gravă, deoarece prezenta multiple traumatisme. La faţa locului s-au prezentat poliţiştii de la biroul Rutier care au deschis o anchetă în acest caz.

UPDATE: Din nefericire tânărul din accidentul rutier nu a mai ajuns cu ambulanța la spitalul Floreasca din București. S-a stins din viață pe drum, la Schitu Golești. Mihai Pătrășcan s-a stins din viață la doar 21 ani. Condoleanțe familiei îndurerate!

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie