14.1 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

Aglomerație de vedete la “Meciul lui Dobrin” desfăşurat pe stadionul din Câmpulung

Alte Știri

3.000 de oameni, pe stadionul municipal din Câmpulung la Meciul lui Dobrin, comemorarea a 10 ani de la trecerea în neființă a celui poreclit Gâscanul.

A fost un spectacol cu o desfășurare specială: două reprize de 30 de minute.

S-a jucat un meci demonstrativ între ARO Câmpulung, echipa pe care Dobrin a promovat-o în urmă cu 22 de ani în Divizia B, și selecționata ”Stelele Fotbalului Românesc”!

Echipa stelelor a avut următorul 11: Lung – Florea, Săndoi, Dulca, Selymeș – Sabău, Lupu, Pancu – Mutu, Ad. Ilie, M. Niculae. Pe bancă mai sunt Ilie Balaci, Dorinel Munteanu, Vlad Munteanu și Sorin Cârțu.

????????????????????????????????????

La începutul meciului a fost un moment emoționant, când soția lui Dobrin, Gica, prezentă și ea la eveniment, a fost îmbrățișată de toată lumea. Cu această ocazie, primarul municipiului Câmpulung, Liviu Țâroiu, i-a oferit soției marelui fotbalist argeșean, Gica Dobrin, un fanion al echipei de fotbal ARO Câmpulung iar din partea Federației Române de Fotbal a primit o minge de fotbal asemenea celei cu care Nicolae Dobrin a jucat de-a lungul anilor. Meciul a fost deschis de cunoscutul actor și om de televiziune Florin Călinescu.

Ultimele Știri

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să facă scandaluri îngrozitoare

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să...

Alte știri din aceeași categorie