16.1 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

ACCIDENT MORTAL! Tânăr de 23 ani…

Alte Știri

Accidente cu pierdere de vieţi omeneşti, unul după altul în Argeş! De data aceasta un tânăr de 23 ani, a pierdut lupta cu viaţa la spital după ce a făcut un accident rutier grav.

Tragicul eveniment rutier a avut loc azi noapte pe DN 73D Câmpulung Muscel – Mioveni, pe raza comunei argeșene Vulturești.

Şoferul autoturismului, de 23 ani, în timp ce se deplasa dinspre municipiul Câmpulung Muscel către cătunul Guzgana din Vulturești, a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a ieșit de pe drum și s-a lovit violent de un copac.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 23 de ani din Vulturești, a suferit răni grave. A fost transportat la spital, însă în această dimineață a decedat.

Potrivit poliţiştilor de la Biroul Rutier șoferul se afla singur în autoturism. În acest caz s-a deschis dosar penal în urma căruia polițiștii rutieri vor stabili cauza producerii accidentului. (Foto: descriptiv)

Ultimele Știri

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de...

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență,...

Alte știri din aceeași categorie