14.1 C
Campulung Muscel
joi, 2 mai, 2024

Concursul de eseuri şi desene „Unirea Basarabiei cu România -100 ani”” şi-a desemnat câștigătorii

Alte Știri
Cele mai bune eseuri și desene au fost premiate, la Centrul Cultural  Mioveni, marți, 27 martie 2018, în cadrul concursului „Unirea Basarabiei cu România – 100 ani”, organizat de Consiliul Local, Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Asociația Ordessos pentru elevii de gimnaziu şi liceu  din Mioveni.
Tema concursului a fost dedicată Zilei de 27 martie, reprezentând momentul în care Basarabia se unește cu Țara Româneascã în anul 1918, dând curs evenimentelor ce au dus la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.
Competiţia s-a desfăşurat pe două secţiuni, un concurs literar în cadrul căruia elevii de la cele două licee din oraș au redactat un eseu, dar şi un concurs de desen ce a fost adresat elevilor de gimnaziu.
Iată câștigătorii:
Secțiunea eseu : premiul I – Mîciu Bianca de la Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” Mioveni;  premiul al II-lea – Fabian Tică de la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni ; premiul al III-lea – Marian Duțu de la Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” Mioveni.
Secțiunea desen : premiul I – Maria Panait de la Școala Gimnazială ”George Topârceanu” Mioveni și  premiul al II-lea – Irina Răducu de la Școala Gimnazială ”George Topârceanu” Mioveni.
Câștigătorii au primit diplome, carți, și medalii din partea organizatorilor.
Ultimele Știri

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să facă scandaluri îngrozitoare

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să...

Alte știri din aceeași categorie