15.2 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

Curs de formare – Managementul Conflictului şi Inteligenţa Emoţională!

Alte Știri

În primăvara acestui an, în cadrul Asociației Inițiative și Proiecte pentru Tineret Imago Mundi a luat ființă o comunitate dedicată actorilor din sfera educației formale și nonformale, Punți Pentru Educație, o comunitate care își dorește, așa cum îi spune și numele, să creeze legături strânse între profesorii din diferite medii, asociația noastră, dar și alte instituții educaționale și ONG-uri. Ne dorim ca, prin activități dinamice, variate, nonformale, prin cursuri de formare, conferințe, jocuri, ateliere pe diverse teme, informări despre oportunități de proiecte, celor implicați să le crească interesul pentru profesie, pentru latura nonformală a educației, contribuind astfel la dezvoltarea școlilor și a comunităților din care vin.

Lansarea comunității PPE s-a făcut în cadrul unei conferințe organizate  la Business Forum Pitești în data de 25 mai 2018. La conferință au participat profesori din comunitățile în care AIPT a desfășurat o serie de activități și proiecte, dar și voluntari și stagiari Imago Mundi.

Prima activitate de formare în cadrul Comunității Punți Pentru Educație va avea loc vineri, 6 iulie, între orele 10 și 15 la Fundația Culturală Ilfoveanu, Pitești – și va consta într-un curs extrem de interesant și dinamic despre managemenul conflictelor și inteligența emoțională, două teme actuale și binevenite. Cursurile vor fi susținute de doi profesioniști, profesor psiholog Sanda Bâtan (Colegiul National IC Brătianu) și Ștefania Bălcău, profesor psiholog la Colegiul National Zinca Golescu. De energizante, jocuri de cunoaștere și evaluare se vor ocupa lucrătorii de tineret Constantin Dedu și Aura Constantinescu, cu sprijinul voluntarilor. Participanții care au răspuns invitației vin de la școlile gimnaziale din Micești, Merișani, Mușătești, Vedea, Teiu, Poiana Lacului, judetul Arges, – dar și din județul Olt – comunele Poboru și Spineni si de la de la colegii si licee de prestigiu din Pitești. Vor mai participa si reprezentantii altor institutii, precum Clubul Copiilor Mioveni si Asociatia GHEPArt din Curtea de Arges.

Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie