14.1 C
Campulung Muscel
miercuri, 8 mai, 2024

Bătut zdravăn de soţul înşelat!!!

Alte Știri

Un domn din înalta societate, a avut parte de cea mai mare dezamăgire a vieţii sale, atunci când, pentru o partidă de sex, a încasat o bătaie soră cu moartea, atunci când a fost prins de soţul înşelat.

Totul s-a petrecut în Argeş, iar povestea de iubire interzisă a pornit cam aşa…

Omul, era unul dintre superiorii bărbatului, de fapt al doilea în ordinea ierarhică. Iubăreţul, a intrat încetişor sub cearceafurile femeii, iar după mai multe mesaje fierbinţi pe telefon şi câteva partide de sex fierbinţi, aventura a fost depistată de soţul înşelat.

Cum nu-şi putea lăsa soţia să îl mai batjocorească, omul s-a pus cu bătaia pe femeia îndrăgostită, iar aceasta a recunoscut tot. Cum răzbunarea era firească, bărbatul înşelat împreună cu soţia iubăreaţa, i-au întins o cursă şefului ce nu-şi poate ţine pantalonii pe el în faţa unei muieri.

L-au atras într-un loc, s-a întâlnit cu femeia şi când era gata de acţiune, a apărut soţul înşelat. A îngheţat şeful, iar atunci când a început să îi citească mesajele şi să îi care pumn, şeful a tăcut şi a încasat până s-a săturat de bătaie.

După această întâmplare, cel bătut s-a dus de urgenţă la mai marele din „parohie”, şi i-a cerut să îl dea afară pe bătauş. Cum boss-ul este un om inteligent, nu a acceptat să nenorocească o familie pentru că adjunctul său stă cu pantalonii în vine fie că vede o femeie, fie că vede vreun băiat….

Cum nu i-a ieşit afacerea, cel bătut, a decis să îşi ia o vacanţă, a plecat prin Tenerife, sperând să i se vindece rănile fizice rapid, dar şi rana sufletească…

Ultimele Știri

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash. Trebuie să recunoaștem că...

Alte știri din aceeași categorie