12.4 C
Campulung Muscel
joi, 2 mai, 2024

Prinsă între maşină şi gard, o femeie de 48 de ani a ajuns la spital în stare gravă!

Alte Știri

Prinsă între maşină şi gard, o femeie de 48 de ani a ajuns la spital în stare gravă!

Grav accident rutier pe raza comunei Lereşti! O femeie de 48 de ani din localitate a ajuns la spital cu oasele bazinului rupte, după ce a fost prinsă între maşina sa şi un gard.

Miercuri seara în jurul orei 23.11, s-a produs accidentul. Din declaraţiile martorilor, un autoturism a derapat, conducătorul auto nu a mai putut controla maşina, aceasta s-a izbit puternic de un alt autoturism care era parcat, iar acesta din urmă a fost proiectat într-un gard, iar din nefericire între gard şi maşina staţionată se afla o femeie de 48 de ani. Aceasta a fost prinsă ca în menghină.

Martorii au sunat imediat la 112 şi un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Lerești, sat Voinești.

Pompierii au constatat că  în urma derapajului unui autoturism, femeia de 48 de ani, a fost prinsă între autoturismul său și gard. Persoana a fost scoasă de către martori ai evenimentului și a fost preluată de către un echipaj al Ambulanței și transportată la spitalul din Câmpulung.

Aici, medicii de la urgenţe, au stabilizat-o pe femeie şi au pregătit-o de transfer la Spitalul Judeţean Argeş, pentru îngrijiri medicale.

Pompierii musceleni au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

 

Ultimele Știri

Astăzi au sărbătorit, 1 Mai la iarbă verde în familia PSD Câmpulung

Astăzi au sărbătorit, 1 Mai la iarbă verde în familia PSD Câmpulung Un 1 Mai, în zona de picnic de...

Alte știri din aceeași categorie