13.5 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

Mort de beat a țâșnit din cârciumă în fața unei mașini!

Alte Știri

Accident cu o victimă pe raza localității Schitu Golești. Mort de beat a țâșnit din cârciumă în fața unei mașini!

Victima un bărbat de 54 de ani a traversat prin loc nepermis și fără să se asigure a fost lovit în plin de un autoturism de producție externă condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani din Lerești. Pietonul de 54 de ani a ieșit dintr-o cârciumă situată lângă biserica din satul Lăzărești și a țâșnit pe carosabil cu intenția de a traversa, acela fiind momentul în care a fost lovit de mașină.

La fața locului au sosit polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Schitu Golești dar și cadre ale biroului Rutier de la Poliția Câmpulung.

Circulația a fost deviată pe un singur fir de mers mai bine de o oră. Atât pietonul cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest. Dacă la șofer rezultatul a fost negativ nu același lucru se poate spune despre pieton. Bărbatul de 54 de ani care era cu o sticlă de băutură în mână în momentul impactului a fost găsit cu o alcoolemie de 0,24 mg/litru în aerul expirat ceea ce înseamnă aproape jumătate în sânge.

Pietonul deși nu era foarte grav rănit a fost transportat la spitalul din Câmpulung pentru a i se acorda primele îngrijiri medicale de un echipaj al serviciului de Ambulanță. Starea acestuia este una stabilă. Polițiștii Biroului Rutier din Câmpulung vor efectua cercetări urmând să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier și gradul de vinovăție al părților implicate în acesta.

Ultimele Știri

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranță ouăle roşii

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranţă ouăle roşii. Chiar dacă ouăle crude păstrate la frigider pot...

Alte știri din aceeași categorie