19.6 C
Campulung Muscel
marți, 7 mai, 2024

A rămas pe drumuri după ce i-a murit concubina!

Alte Știri

A rămas pe drumuri după ce i-a murit concubina!

Miercuri seara, poliţiştii şi cadrele de la Ambulanţă au fost solicitate să intervină la blocul 6 din Câmpulung, unde o bătrână de 67 de ani a fost găsită decedată de concubinul ei cu 11 ani mai tânăr.

Femeia, locuia într-un apartament social, acordat de Primăria Câmpulung. Alături de femeie, de ani buni, a venit un bărbat care, are casă, însăn nu are niciun venit, aşa că nu are apă, gaze sau lumină.

Aşadar, bărbatul a ales să locuiască cu femeia, pentru un trai mai bun. A avut ce mânca şi ce să bea ani buni, iar din decembrie, a trebuit să aibă grijă şi de concubina lui, pentru că femeia, se îmbolnăvise şi nu se mai putea da jos din pat.

Miercuri, după amiază, bărbatul a plecat la un magazin de cartier, situat la câteva blocuri, să-şi cumpere câteva ţigări. După scurt timp, când a revenit acasă, a găsit-o pe concubina sa decedată.

Omul, speriat, a cerut ajutor vecinilor şi la faţa locului au sosit şi cadre de la Ambulanţă şi Poliţiştii.

„Am lăsat-o acasă câteva minute. M-am dus la magazin aici peste drum să iau două ţigări. Am ajuns repede acasă şi era moartă. Ea e bolnavă din decembrie, de atunci nu s-a mai dat jos din pat. Am dus-o eu de două ori la medicul de familie, dar atât. Ea acum, zăcea, şi ca să o pot îngriji nu îi mai puneam haine, doar o acopeream cu pătură. E apentru că zăcea a făcut şi bube pe ea”, spune concubinul acesteia.

Pe trupul femeii se formaseră escare, asta de la faptul că bătrâna a zăcut mult, iar îngrijirea ei era una precară.

Trupul neînsufleţit a fost transferat la SML pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Totodată, verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia.

Ultimele Știri

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash. Trebuie să recunoaștem că...

Alte știri din aceeași categorie