13.5 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

VIDEO: Accident mortal la Boteni! Şi-a băgat fratele în pământ!

Alte Știri

VIDEO: Accident mortal la Boteni! Şi-a băgat fratele în pământ!

Pe străzile comunei Boteni, în noaptea de 23 spre 24 decembrie, s-a produs o tragedie, cauza fiind cel mai probabil alcoolemia conducătorului auto, poate şi viteza şi poliţiştii de la Biroul Rutier Câmpulung au descoperit că respectivul avea permisul de conducere suspendat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Câmpulung, dar şi pompierii Detaşamentului din Câmpulung cu o autospecială cu apă şi spumă şi echipajul SMURD.

Odată ajunşi anchetatorii au descoperit un autoturism făcut praf. Acesta a fost condus de un bărbat de 40 de ani din Boteni care a condus un autoturism pe DN 73D, având directia de deplasare Boteni – Mioveni, şi care pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a acroșat un autoturism parcat in afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un gard din beton.

În urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat de 42 de ani, din Boteni, rănirea gravă a pasagerului din spate, bărbat de 28 de ani din aceeași localitate, respectiv rănirea ușoară a conducătorului auto, ambele persoane rănite fiind transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Trebuie menţionat că bărbatul de 42 de ani, cel care a decedat, era fratele şoferului. Acesta venise la Boteni ca să sărbătorească Crăciunul alături de familie, numai că, fratele mai mic, a schimbat planurile familiei, l-a luat pe fratele venit de la Bucureşti şi pe încă un amic, laq o plimbare, care s-a terminat rău.

În urma testării celui în cauză cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mica decât 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Totodată, acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art 335, 196 și 192 din Codul Penal.

Ultimele Știri

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranță ouăle roşii

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranţă ouăle roşii. Chiar dacă ouăle crude păstrate la frigider pot...

Alte știri din aceeași categorie