8.5 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Accident cu victime la Ţiţeşti!

Alte Știri

Accident cu victime la Ţiţeşti! Astăzi de dimineaţa, pe raza comunei Ţiţeşti s-a produs un accident rutier soldat cu două victime, conducătorii auto. Unul a fost transferat la spital, celui de-al doilea i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, nu a necesitat transport la spital.

Un bărbat de 47 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe DC 84, dinspre Valea Mănăstirii spre DN73, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere și a fost  lovit de un alt autoturism, condus in aceeasi directie, de un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate.

În urma accidentului,  șoferul primului autoturism a fost transportat la spital, cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral.

Celălalt conducător auto în vârstă de 18 ani, prezenta escoriații la nivelul membrului inferior stâng, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au asigurat fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor pentru stabilirea tuturor  împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, dar şi stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului şi a gradului de vinovăţie a părţilor implicate în acesta.

La faţa locului s-au deplasat şi pompierii Detaşamentului de la Mioveni care au intervenit cu un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD.

La faţa locului a venit şi un echipaj SAJ. Cadrele de la ambulanţă l-au transferat pe conducătorul auto rănit la spitalul de la Mioveni, une a primit îngrijirile medicale ce se impuneau.

Ultimele Știri

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranță ouăle roşii

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranţă ouăle roşii. Chiar dacă ouăle crude păstrate la frigider pot...

Alte știri din aceeași categorie