6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Bărbat găsit înecat în Bratia! Acesta a picat de pe o punte pietonală!

Alte Știri

Bărbat găsit înecat în Bratia! Acesta a picat de pe o punte pietonală! Un bărbat de 44 de ani din Vlădeşti a fost găsit fără suflare, zăcând în albia râului Bratia.

Omul, please pe 3 ianuarie, seara, la un magazin din apropierea casei. Pentru a putea ajunge la magazinul sătesc, omul trebuia să traverseze o punte pietonală peste râul Bratia. Bărbatul de 44 de ani, din Vladesti, era fără ocupaţie.

Acest traseu îl făcea des, numai că pe 3 ianuarie, a avut ghinionm, astfel că a alunecat sau s-a dezechilibrat şi a căzut în apa rece ca gheaţa.

“Era vecin aici cu noi. Cred că era şi puţin beat. A căzut în Bratia, treaz nu cred că te îneci aşa iute. Cred că a picat şi în contact cu apa rece o fi leşinat, o fi făcut şoc din ăla…. Aşa cred că a putut muri. Păcat de el, nu trăia zilele nimănui”, spune un consătean.

Bărbatul decedat, a fost văzut zăcând în Bratia de un bărbat din Vlădeşti care se afla în trecere prin zona respectivă.

Acesta a anunţat imediat la 112 descoperirea macabră, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung pentru scoaterea persoanei decedate din albia râului Bratia, comuna Vlădești. Pompierii au intervenit cu un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

La faţa locului s-a deplasat şi echipa operativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările în acest caz urmând să stabilească ce s-a întâmplat cu bărbatul de 44 de ani din Vlădeşti.

Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transferat la SML Argeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului.

 

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie