-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Accident cu victime la Ţiţeşti!

Alte Știri

Accident cu victime la Ţiţeşti! Astăzi de dimineaţa, pe raza comunei Ţiţeşti s-a produs un accident rutier soldat cu două victime, conducătorii auto. Unul a fost transferat la spital, celui de-al doilea i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, nu a necesitat transport la spital.

Un bărbat de 47 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe DC 84, dinspre Valea Mănăstirii spre DN73, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere și a fost  lovit de un alt autoturism, condus in aceeasi directie, de un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate.

În urma accidentului,  șoferul primului autoturism a fost transportat la spital, cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral.

Celălalt conducător auto în vârstă de 18 ani, prezenta escoriații la nivelul membrului inferior stâng, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au asigurat fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor pentru stabilirea tuturor  împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, dar şi stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului şi a gradului de vinovăţie a părţilor implicate în acesta.

La faţa locului s-au deplasat şi pompierii Detaşamentului de la Mioveni care au intervenit cu un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD.

La faţa locului a venit şi un echipaj SAJ. Cadrele de la ambulanţă l-au transferat pe conducătorul auto rănit la spitalul de la Mioveni, une a primit îngrijirile medicale ce se impuneau.

Ultimele Știri

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman! O...

Alte știri din aceeași categorie