A dat în RADAR cu viteza de 134 km/h

A dat în RADAR cu viteza de 134 km/h

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 202 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 70.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 20 de permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

În ziua de 3 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 45 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe strada Șoseaua Națională din municipiul Câmpulung, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 134 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1305 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

About The Author

Related posts