Acţiune de prevenire a faptelor antisociale!

Acţiune de prevenire a faptelor antisociale!

Acţiune de prevenire a faptelor antisociale!
Deşi sunt acuzaţi că nu au activitate, şi se doreşte desfiinţarea sa, Poliţia Locală din Câmpulung a desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Câmpulung.

Poliţiştii din cadrul acestui serviciu, au desfăşurat acţiunea pe linia asigurării unui climat de linişte şi ordine public.

Conform planului de acţiune, poliţiştii au derulat o serie de verificări, controale privind fapte ilicite de comerț, combaterea contravenţiilor stradale, a violenței stradale, păstrarea liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, pe drumuri publice, parcuri, stadion, unități economice, autogări şi alte locuri neautorizate.

De asemenea, poliţiştii de la Locală au mai avut în vedere şi respectarea prevederilor legale privind oprirea, staționarea respectiv parcarea autovehiculelor pe raza municipiului.

Este vorba despre agenții economici care deţin autoutilitare sau cărora li se face aprovizionarea cu vehicule cu masa maxima autorizată mai mare de 2 tone şi despre care locatarii din blocurile la parterul cărora se află unele unităţi comerciale au reclamat faptul că maşinile respective sunt staţionate in parcările acestora.

În urma verificărilor, au fost depistate persoane care consumau băuturi alcoolice pe domeniul public cât şi în locuri neprevăzute de lege, aceştia au fost sancţionaţi.

De asemenea, au fost depistate şi autovehicule parcate în locuri neautorizate.  Poliţiştii au încheiat mai multe procese verbale contravenienţilor si au fost aplicate sancțiuni contravenționale cu amenzi conform Legii în vigoare.

Acţiunea a fost coordonată de Șeful Poliției Locale din  Câmpulung.

About The Author

Related posts