Procol de Colaboare între ANFPISDR și PATROMIL

Procol de Colaboare între ANFPISDR și PATROMIL

Procol de Colaboare între ANFPISDR și PATROMIL

Autoritatea Naţională pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România (ANFPISDR), a semnat un Protocol de Colaboare cu Asociația Patronală Română a Producătorilor de Tehnică Militară (PATROMIL), în domeniul educației și formării profesionale.

PATROMIL reunește și reprezintă interesele a mai mult de 200 de producători români de tehnică militară, componente și tehnologii cu specific militar.

Ținând seama de necesitatea promovării intereselor operatorilor economici din industria națională de aparare, a dezvoltării și consolidării bazei tehnologice și industriale din sectorul de apărare și în spiritul sprijinului reciproc, ANFPISDR dorește ca prin acest Protocol de Colaboare să participe activ la elaborarea unor soluții alternative moderne privind oferta forței de muncă în domeniul industriei naționale de apărare și la optimizarea sistemului de formare profesională inițială în sistem dual din România.

Evenimentul a avut loc la sediul PATROMIL, din București, semnarea având loc în prezența luiViorel MANOLE – director executiv PATROMIL, președintele Asociației Ofițerilor în Rezervă din România, gl.lt.(r) Virgil BĂLĂCEANU, Gheorghe STOICA – director general adjunct ROMARM.

Reprezentanți din partea ANFPISDR au fost Ion Gabriel BRATU – președinte, Gabriel COSTACHE – vicepreședinte, Nicolae SOARE – director Cabinet președinte.

About The Author

Related posts