11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

ALERTĂ. Ce s-a întâmplat cu produsele lactate de la piața centrală din Câmpulung

Alte Știri

ALERTĂ. Ce s-a întâmplat cu produsele lactate de la piața centrală din Câmpulung. E tot un haos. După cum bine știți de puțin timp, piața s-a închis iar comercianții de aici și-au găsit fiecare loc cum au putut.

Cititorii ne scriu la redacție că nu mai știu nimic de ei. Oamenii răi când sunt întrebați dacă știu unde s-au mutat aceștia, zic ca habar nu au. Deci, la Câmpulung e mai rău ca la piața. Revenind la subiectul nostru, pe aceștia îi puteți găsi în spațiile de la subsolul celeilate clădiri.

CITEȘTE ȘI. Cum va arăta noua piață din Câmpulung. Clădirea se va învârti după soare și va rupe tot în jur

În zona unde mergeți la cumpături la Ionică. Nu prea ies ei cu nimic în evidență, dar comercianții spun că mai au puțin și intră în faliment dacă nu reîncep rapid lucrările de reabilitare a noii piețe. Puțin mai sunt cei care mai cumpără de la ei. Preferă să meargă prin alte locuri, din păcate.

ALERTĂ. Ce s-a întâmplat cu produsele lactate de la piața centrală din Câmpulung

”Ne-am mutat aici sub cantina pieței. Nu știe lumea de noi. Stăm cu brânzeturile și așteptăm clienții noștri. Nu mai apar. Ei nu știu unde suntem. Nici piețarii de la corturi nu spun de noi. Ne carotăm unii pe alții, dar pierderea e la toți.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Horror. Ce s-a ales de singura piață a Câmpulungului din Muscel. E jale în jur

Hai să ne unim oameni buni că nu suntem dușmani, am trăit ani buni toți în fosta hală a pieței, acum ne dușmănim? Toți suntem aici să vindem. Nu venim să stăm. Se strică marfa. O distrugem degeaba. Oamenii caută producătorii de brânzeturi. Suntem aici sub piată. Pe linie cu Ionică, la celălalt capăt, așa poate ne găsiți”, spun comercianții.

La producătorii care își vând produsele lactate la piață cașul afumat costă 40 de lei/kg, cașcavalul opărit 50 de lei/kg, telemeaua de vacă 35 de lei/kg, brânza de burduf 50 de lei/kg, telemeaua de oaie 45 de lei/kg, urda dulce și sărată 35 de lei/kg

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie