19.1 C
Campulung Muscel
luni, 25 septembrie, 2023

Anunțul zilei! Milioane de români vor primi 1.500 de lei

Alte Știri

Anunțul zilei! Milioane de români vor primi 1.500 de lei. În urmă cu o săptămână,  Guvernul a transferat fondurile pe cardurile electronice, reprezentând o nouă tranșă de asistență socială furnizată prin programul „Sprijin pentru România”. Această sumă, în valoare de 250 de lei, marchează cea de-a opta tranșă de la lansarea acestui program și a patra din acest an.

Beneficiarii primesc aceste ajutoare de șase ori pe parcursul unui an, la intervale de două luni. Fiecare tranșă însumează 250 de lei, deci, ajutorul este de 1.500 de lei pe an.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Aceste fonduri pot fi utilizate de către persoanele aflate în situații vulnerabile pentru a cumpăra alimente și pentru a asigura mese calde.

Anunțul zilei! Milioane de români vor primi 1.500 de lei

Potrivit declarației Prim-Ministrului României, Marcel Ciolacu, aceste ajutoare vor fi păstrate și în anul 2024.

„Astăzi avem o veste bună de la Ministerul Fondurilor Europene: toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranșei pe luna august. Vorbim de 2,4 milioane de români care au primit un sprijin de 250 de lei din partea statului.

Mai mult, din negocierile avute înainte de domnul ministru Boloș, aceste programe vor continua și în exercițiul financiar viitor şi vor fi prinse și din 2024 încolo”, a declarat Marcel Ciolacu pe 18 august.

Luna august aduce o premieră

Potrivit datelor prezentate de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, aproximativ 2,5 milioane de români beneficiază de aceste vouchere.

Mai mult, luna august a mai adus o schimbare importantă, este vorba despre măsura implementată prin ordonanță de urgență, prin care adaosurile comerciale pentru 14 categorii de produse considerate esențiale au fost reduse cu 25%.

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie