16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Apa de parfum de la LIDL care se vinde cu doar 2,5 euro și este la mare căutare în rândul doamnelor și domnișoarele din România

Alte Știri

Apa de parfum de la LIDL care se vinde cu doar 2,5 euro și este la mare căutare în rândul doamnelor și domnișoarele din România.

Apa de parfum pentru femei, Essence Jolie, se găsește pe rafturile de la Lidl cu prețul de numai 13,99 lei. Sticla are 50 ml. Parfumul este unul dintre cele mai căutate de doamnele și domnișoarele din România pentru că are o aromă foarte plăcută.

CITEȘTE ȘI. O cremă de 5 euro din supermarketul Lidl, este mai bună decât produsele de lux

Lidl bagă la ofertă de luni, 22 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă. Cumpărătorii nu vor rezista prețurilor mici și cu siguranță vor pleca acasă cu sacoșele pline de bunătăți, pe lângă cosmetice.

Apa de parfum de la LIDL care se vinde cu doar 2,5 euro și este la mare căutare în rândul doamnelor și domnișoarele din România

Lidl are prețuri imbatabile începând de luni, 22 aprilie 2024, la alimente dorite de toată lumea. Vor dispărea rapid de pe raft. De la mâncare gătită până la pește, românii au posibilitatea să achiziționeze produsele mult dorite.

CITEȘTE ȘI. LIDL a băgat de AZI, la raft produsele care se vor vinde ca pâinea caldă

Acest parfum nu este tot timpul de găsit în magazin apare deobicei în preajma unei sărbători mai mari, cum ar fi acum Paștele. Acest parfum copiază unul de marcă de la Lancome – La vie est belle.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie