19.1 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Argeș. Drum comunal modernizat pe programul guvernamental Anghel Saligny!

Alte Știri
Argeș. Drum comunal modernizat pe programul guvernamental Anghel Saligny!
Lucrările de modernizare a DJ 679 din Ungheni se apropie de final.
La sfârșitul lunii iulie a anului 2023, începeau lucrările de modernizare a DJ 679. Investiția din comuna Ungheni au fost realizate din creditul pentru dezvoltare accesat de Consiliul Județean Argeș.
Pentru a vedea dacă lucrările sunt în grafic, președintele Consiliului Județean, Ion Mînzînă, se deplasează permanent pe șantiere.

Argeș. Drum comunal modernizat pe programul guvernamental Anghel Saligny!

Astăzi, președintele a mers să vadă stadiul lucrării de 17 milioane de lei. Acesta a fost primit de primarul de la Ungheni, Iulian Miu.

Ion Mînzînă: ”Este o investiție de 17 milioane de lei cu TVA”

”Am fost împreună cu primarul comunei, Iulian Miu, pe acest drum județean care se întinde pe 7 kilometri. Este o investiție de 17 milioane de lei cu TVA, cu fonduri din creditul pentru dezvoltare accesat de Consiliul Județean Argeș.  
Lucrările au început anul trecut și la sfârșitul lunii iulie ar trebui să fie finalizate. Și, la cum se lucrează, cred că va fi respectat termenul.
Aici este o muncă de echipă. O muncă de echipă pe care am făcut-o împreună cu toți colegii mei de la nivelul Consiliului Județean. De asemenea colegii mei parlamentari, colegii mei din Guvernul României.
Argeș. Drum comunal modernizat pe programul guvernamental Anghel Saligny!
Argeș. Drum comunal modernizat pe programul guvernamental Anghel Saligny!

CITEȘTE ȘI: Argeș. Câți kilometri de drumuri județene s-au asfaltat în ultimii trei ani!

Am făcut echipă și cu oamenii din Primăria Ungheni și, până la urmă, cu cetățenii de aici.  Este o investiție care se datorează implicării primarului Iulian Miu. Am văzut și un drum comunal modernizat pe programul guvernamental Anghel Saligny.
Am convingerea că și în acest an oamenii din Ungheni vor ști ce să aleagă! Suntem echipa care a demonstrat construcție, care a demonstrat constanță și că se poate ca localitățile Argeșului să fie dezvoltate la nivel european!”, a transmis președintele Ion Mînzînă.

Iulian Miu: ”Ion Mînzînă președintele Consiliului Județean Argeș m-a înțeles și m-a sprijinit mereu”

”Nimeni nu credea vreodată că se va realiza acest proiect. Până când nu a fost ales domnul Ion Mînzînă președinte al Consiliului Județean Argeș. Datorită dânsului, care m-a înțeles și m-a sprijinit mereu, am ajuns la final cu această investiție.
Tot datorită domnului președinte Ion Mînzînă în comuna Ungheni s-au realizat mai multe proiecte de infrastructură. Începând cu modernizarea DN 65 A, drum nereabilitat de 40 de ani.
Cu echipa dânsului, cu ajutorul specialiștilor argeșeni de la CNADR am reușit să realizăm și această investiție.
Am avut și proiectul de modernizare a unui drum comunal prin Programul ”Anghel Saligny” care ținea de primărie. Fără domnul Ion Mînzînă și CJ nu puteam să fac nimic. Am de gând să mai implementăm proiecte împreună și sunt convins că acest lucru se va întâmpla în continuare!” – Iulian Miu.
Valoarea totală a proiectului de modernizare a DJ679 D la Ungheni este de 17 milioane de lei cu TVA.
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie