16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

VIDEO. Doreii Câmpulungului. Suntem de râsul lumii!

Alte Știri

VIDEO. Doreii Câmpulungului. Suntem de râsul lumii! După cum bine se știe în orașul de la poalele Mateiașului nu sunt locuri de parcare. La orele prânzului este dezastru în trafic, mai ales în centrul orașului. De când a fost închisă circulația rutieră pe Bulevardul Pardon lucrurile sunt și mai catastrofale.

CITEȘTE ȘI. Cadeeee, dă-te bă că cadeeee, cade, cade, cade, tencuiala…. Dar e Regală

Se fac ambuteiaje, mai ales când ies elevii de la Școala Generală Oprea D. Iorgulescu. Părinții vin să îi ia cu mașinile și e nevoie de polițiști în stradă pentru a dirija circulația în zonă.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică din partea primăriei Câmpulung, pentru locuitorii orașului. Cine comentează, o pățește GRAV

Ca să fie treburile amuzante, șeful Doreilor din Câmpulung i-a scos în stradă să plombeze. Niște găuri făcute de ei, când nu își aveau rostul. Fix prin față pe la blocul Romarta și blocul Rechinilor până în capul Bulevardului Pardon.

VIDEO. Doreii Câmpulungului. Suntem de râsul lumii!

Pentru început au înflorit găurile, după care mai mulți Dorei, după o metodă știută doar de ei au purces la plombare. De la un capăt la altul, circulația fiind oprită pe sensul de mers, prin fața hotelului Muscelului.

@ziaruldinmuscel

#campulung_muscel #ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

CITEȘTE ȘI. Cum se defilează la Câmpulung Muscel cu purceaua moartă pe patru roți și se numește ARO! Vai de mama noastră

După modelul mama împunge și alții trag, unul cu mătura, altul cu hârlețul s-a pus smoală în gropi. Încet, încet că așa e la Statul Suprem al ADP Câmpulung. Am ajuns de râsul lumii. A început campania electorală, trebuie păcăliți alegătorii că se face treabă, apoi somn!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie