16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Cum se defilează la Câmpulung Muscel cu purceaua moartă pe patru roți și se numește ARO! Vai de mama noastră

Alte Știri

Cum se defilează la Câmpulung Muscel cu purceaua moartă pe patru roți și se numește ARO! Vai de mama noastră. E bine că măcar se întâmplă din 4 în 4 ani, acest lucru.

O veste mincinoasă a captat atenția pasionaților de mașini din întreaga țară. Și anume mașinile Aro sunt pe cale să revină pe piață! În cadrul unei conferințe desfășurată la Câmpulung, specialiști în economie, lideri locali și oficiali guvernamentali au discutat pas cu pas despre planurile de revitalizare a fostelor platforme industriale și relansarea celebrei mărci auto românești.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Luați cu pâine. Urâțenia din Câmpulung Muscel. E așa de aproape o jumătate de veac

Cum se defilează la Câmpulung Muscel cu purceaua moartă pe patru roți și se numește ARO! Vai de mama noastră

Dezbaterile au fost intense, iar accentul s-a pus pe necesitatea unei strategii integrate pentru revitalizarea platformelor industriale abandonate. Participanții, printre care și reprezentanți de marcă precum Mircea Man de la ANRE și Dan Cîmpean din cadrul Direcției Naționale de Securitate Cibernetică, au conturat un plan ambițios pentru atragerea investițiilor și revitalizarea zonelor industriale, scrie EVZ.

CITEȘTE ȘI. Clipul care s-a viralizat în TIKTOK. E făcut în centrul municipiului Câmpulung! Viața în România, în anul 2024

Un moment de entuziasm a fost generat de discuțiile despre reluarea producției mașinilor Aro. Aceste vehicule, cu o istorie bogată și o reputație internațională, sunt pe cale să facă din nou furori pe șosele.

Propunerea de a readuce la viață acest brand nu doar că promite să aducă profituri, dar și să revitalizeze identitatea autohtonă în industria automobilistică globală. Importanța colaborării între sectorul public și cel privat a fost subliniată ca fiind crucială în implementarea cu succes a acestor planuri ambițioase. O astfel de alianță ar putea să nu doar să propulseze industria auto românească, dar și să contribuie la dezvoltarea economică și modernizarea infrastructurii locale.

CITEȘTE ȘI. La Câmpulung Muscel zici ca suntem toți din neamul lui buleandră

„Mașinile de teren Aro au ajuns cunoscute pe plan internațional și ele au dus numele Câmpulungului mai departe. Câmpulung are o nevoie clară de investiții și vă rugăm să discutăm despre cum să le atragem, investiții în domenii inovative ale economiei.

CITEȘTE ȘI. Ce îi roade foarte tare pe locuitorii din Câmpulung Muscel. Eu cu cine votez?

Cred că și autoritățile locale pot ajuta start up-urile și inovarea prin constituirea de incubatoare dar si prin facilitarea atragerii de finanțări europene. Parteneriatele de tip public-privat ne stau la îndemâna pentru a promova orașul pe harta investitorilor noilor industrii”, a spus Norris Măgeanu, candidat la alegerile locale pentru primăria Câmpulung.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie