11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

La Câmpulung Muscel zici ca suntem toți din neamul lui buleandră

Alte Știri

La Câmpulung Muscel zici ca suntem toți din neamul lui buleandră. Așa ne atragem noi turiștii în orașul de la poalele Mateiașului. Cu chiloții si sutienele pe la geamuri și cu hainele made în China prin vitrine.

Toți comercianții ies la înaintare cu boarfele ieftine expuse în mai multe moduri. Cel puțin cele de la piața centrală te determină să o iei la fugă cât vezi cu ochii. Pentru cei care nu știu, hala pieței centrale din Câmpulung a fost demolată.

CITEȘTE ȘI. Ce îi roade foarte tare pe locuitorii din Câmpulung Muscel. Eu cu cine votez?

În jurul ei foarte aproape pe unde trec mașinile erau tarabe cu haine. Acestea au fost mutate în corturi albe în altă zonă. Mai aproape de Mare Hotel Regal. Ce contrast până și la cuvinte.

La Câmpulung Muscel zici ca suntem toți din neamul lui buleandră

Iar expunerea este cum se poate vedea în fotografiile articolului. Aspect dezolant. Mai mult decât atât comercianții bulendrelor se plâng că nu vând mai nimic. Nu înțelegem de ce nu pleacă acasă sau se apucă de vândut ridichi.

CITEȘTE ȘI. Unde se găsește cel mai sexy loc din Câmpulung Muscel. Pariu că nu vă trece prin minte!

Nu se mai poate așa ceva! Pe unde ați mai văzut într-un municipiu, că până una alta asta suntem, asemenea țigănie ca la piața centrală. Mizerie fără număr, miros de se va usca în scurt timp și pomii. Iar mai nou bulendre agățate ca în pom. Cei care administrează piața centrală se bucură că fac venit din închirierea spațiilor, dar chiar așa îi lăsați să vândă orice!?

CITEȘTE ȘI. ALERTĂ. Ce s-a întâmplat cu produsele lactate de la piața centrală din Câmpulung

Aveem și noi o curiozitate? Când va fi gata noua clădire a pieței care se învârte după soare, tot așa îi aciuiați pe aștia cu bulendrele pe lângă clădire?

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie