17.4 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

VIDEO. Luați cu pâine. Urâțenia din Câmpulung Muscel. E așa de aproape o jumătate de veac

Alte Știri

VIDEO. Luați cu pâine. Urâțenia din Câmpulung Muscel. E așa de aproape o jumătate de veac. Să fii meșter în ziua de azi, e mare lucru, nu prea se mai găsesc oameni serioși și iscusiți.

Dar, să ți se spună ”Meșterul Manole din cartierul Flămânda”, este mare lucru. Păcat că cel care era supranumit așa, a plecat la adevăratul Meșter Manole.
Vorbim despre un bărbat din Câmpulung, care locuia în cartierul Flămânda, pe strada Pictor Grigorescu, la numărul 8.
Povestea lui, adică de unde i se trage porecla, vine de pe vremea primarului Oancea.

VIDEO. Luați cu pâine. Urâțenia din Câmpulung Muscel. E așa de aproape o jumătate de veac

Omul în cauză, locuia într-o căsuță, pe Pictor Grigorescu, în apropierea Duton Plast. După 1989, s-a apucat, pas cu pas, să mărească locul. Pe vremurile de după Revoluție, nu prea se știa de autorizații de construcție, de alte asemenea aprobări. Toate cele se cam dădeau din pix. Fiecare cum se descurca.

@ziaruldinmuscel

#campulung_muscel #ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ SUCCESS – $werve

CITEȘTE ȘI. Zeci de angajați ai unei instituții din Câmpulung Muscel au intrat în grevă

Omul nostru, s-a apucat să își mărească imobilul. Și, anul ăsta o cameră, la anul, alte două… Până când, s-a aflat cu ditamai casa pe două etaje. Omul a ridicat casa cu mâinile lui, ajutat de încă un meșter.
Numai că, cei din zonă, au reclamat faptul că, se extinsese cam multicel. Cei din administrația locală, au început să verifice reclamațiile. Astfel că, Meșterul Manole de la Flămânda a cam oprit lucrările.

CITEȘTE ȘI. Viceprimarul unei comune din Muscel a fost prins băut la volan

”Aici unde este casa asta, construcția, că nu e finalizată, ne jucam noi când eram copii. A făcut casa fără fundație, sau așa ceva. Știu că era o problemă cu ea, se lăsa pe o parte. Apoi i-a făcut o fundație și a stabilizat construcția. Cert este că locul e înfiorător. Nu e terminat, nu e împrejmuit, avea un gard pe domeniul public. A fost demolat. Acum zace așa, nu se mai interesează nimeni să o finalizeze.

CITEȘTE ȘI. Clipul care s-a viralizat în TIKTOK. E făcut în centrul municipiului Câmpulung! Viața în România, în anul 2024

Era inovator omul, își făcuse un lift să urce materialele de construcție. Felul cum s-a organizat e lăudabil, felul în care a rămas, din păcate nu mai e. Poate face cineva ceva ca să se izoleze zona măcar. De terminat, nu mai credem noi că mai termină cineva. Măcar să izoleze, că sunt săpăturile alea pe sub, un copil se poate accidenta”, spune un locuitor din cartier.

CITEȘTE ȘI. Cadeeee, dă-te bă că cadeeee, cade, cade, cade, tencuiala…. Dar e Regală

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu această construcție cu poveste, dar cum spun localnicii, ar trebui să se izoleze zona, să nu reprezinte un pericol pentru cetățeni.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică din partea primăriei Câmpulung, pentru locuitorii orașului. Cine comentează, o pățește GRAV

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie