5.7 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

ARGEŞ ELECTORAL: Dragnea a împărţit bani numai primarilor de la PSD!

Alte Știri

IATĂ CUM AU FOST SUMELE ÎMPĂRŢITE ŞI PENTRU CE INVESTIŢII

Cu două săptămâni înainte de primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Dezvoltării şi Administraţiei Publice, bani care au fost repartizaţi autorităţilor locale din Argeş prin ordin al ministrului de resort, Liviu Dragnea, pentru “asigurarea activităţilor pentru sezonul rece”. Decontarea sumelor va fi efectuată numai pe baza documentelor justificative transmise de unităţile administrativ-teritoriale, se precizează în actul normativ. Pentru subprogramul ,,Modernizarea Satului Românesc” s-au alocat de la bugetul de stat suma de 26.430.377,11 lei ce s-a repartizat în prima parte a anului 2014, pentru lucrările de extindere cu apă, canalizare şi epurarea apelor uzate menajere, reabilitarea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă, dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii rurale, la 30 de primari PSD, urmând ca până la sfârşitului anului alţi primari de la PSD să mai primească suma de 24.676.913,89 lei. Menţionăm faptul că şi primarii care au trecut în barca PSD care au lucrări în derulare în localităţile pe care le păstoresc au primit bani de la vicepremierul Liviu Dragnea.

Câmpulungul nu a intrat pe listele lui Dragnea

Iată cum au fost împărţiţi banii primarilor argeşeni de la municipii, persoane cheie în prag de alegeri. Menţionăm faptul că la Câmpulung nu s-a alocat niciun leu, pentru că primarul Călin Andrei este de la PNL.

CURTEA DE ARGEŞ – bani pentru staţie de tratare cu treaptă mecanică, biologică şi terţiară şi instalaţie de primire vidanjă – sumă 500.000 lei.

MIOVENI – bani pentru sistem de alimentare cu apă din puţuri forate de mare adâncime, construire pod peste râul Argeşel, strada Morii, cartier Racoviţa – sumă 12.000.000 lei.

BOGAŢI – bani pentru reabilitare DC 70 – DN 7 – sumă 1.374.570 lei.

PITEŞTI – bani pentru modernizare Calea Câmpulung, modernizarea sistemului de canalizare prin componenta canalizare pluvială, combaterea alunecării de teren strada Pinului, cartier Trivale, corp grădiniţă cu program prelungit Şcoala Marin Preda – sumă 1.742.000. lei.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie