26.3 C
Campulung Muscel
duminică, 24 septembrie, 2023

ARGEȘ. În weekend are loc cel mai spectaculos festival moto

Alte Știri

ARGEȘ. În weekend are loc cel mai spectaculos festival moto. Archangels Fest Topoloveni închide sezonul festivalurilor estivale din Argeș. Între 1 și 3 septembrie, petrecăreții sunt așteptați pe aerodromul din Topoloveni. Sunt anunțate paradă moto, show aviatic, licori și bucate pe alese, concerte live și petreceri cu DJ.

Vineri, 1 septembrie, de la 17:00, cântă Vlad Bilous & Trei Generații, Myst, Sanctuar, White Mahala (20:30), BERE GRATIS (22:00), iar de la 23:45 începe After Party cu DJ DarkSession.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

ARGEȘ. În weekend are loc cel mai spectaculos festival moto

Sâmbătă, 2 septembrie, prezintă rockerul Cristian Hrubaru. De la ora 10:00 sunt disponibile zboruri cu avionul pentru participanți. Parada moto începe la 14:00, iar concursurile cu premii – de la 15:00. Concertele încep de la ora 17:00: 7 Tears Ago, Hank Davison & Friends, Ska-nk, Trooper (20:30) și HOLOGRAF (22:00). De la 23:45 – After Party cu DJ Edith Morris.

Festivalierii pot campa la cort sau cu rulota gratuit, în zona special dedicată. Curtea festivalului dispune de toalete, dușuri, parcare moto și auto, zone cu mâncare și băuturi. Porțile sunt deschise vineri – 1 septembrie, de la ora 14:00.

Ultimele bilete se găsesc pe https://www.ambilet.ro. Evenimentul este susținut de Consiliul Județean Argeș și Primăria Orașului Topoloveni.

Ultimele Știri

Se dau peste 10.000 de lei de la stat. Vezi dacă te încadrezi. E simplu

Se dau peste 10.000 de lei de la stat. Vezi dacă te încadrezi. E simplu. Este evident deja că...

Alte știri din aceeași categorie