35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

ATENȚIE. Anunț de ultimă oră despre reforma pensiilor

Alte Știri

ATENȚIE. Anunț de ultimă oră despre reforma pensiilor.

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, vine cu noi informații legate de reforma pensiilor. Ce se va întâmpla?

Pensionarii din România așteaptă cu nerăbdare o majorare a pensiilor. Când va urma asta și ce se va întâmpla în următoarea perioadă?

Ministrul Muncii spune că se muncește intens la Minister. Mai mult de atât, au existat și discuții cu cei de la ANOFM legate de pachetul de reforme astfel încât angajatorii, dar și angajații să ai aibă mai multe șanse pe piața muncii.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

ATENȚIE. Anunț de ultimă oră despre reforma pensiilor

Totodată, Simona Bucura Oprescu a subliniat faptul că există o problemă pe piața muncii legată de forța de muncă. Și aceste lucruri însă ar urma să fie rezolvate.

„La Ministerul Muncii, împreună cu colegii, încercăm să venim cu un pilon central al activităţii noastre, care ţine de piaţa muncii. Având o piaţă a muncii puternică, fie că vorbim de zona de ocupare. Fie că vorbim de angajatori, vom avea şi de unde să redistribuim pensii şi salarii.

M-am întâlnit şi cu colegii de la ANOFM şi vrem să venim cu un pachet de reforme astfel încât atât angajatorii, cât şi angajaţii să aibă şanse în plus pe piaţa muncii. Iar noi, ca minister de linie pe partea de politici în domeniul muncii, să fim pro-activi. Fiindcă, dacă până acum câţiva ani angajatorii spuneau că cea mai mare problemă pe care dânşii o au este fiscalitatea, acum adeseori îi auzim spunând că cea mai mare problemă pe care o au este lipsa forţei de muncă calificată”, a spus aceasta.

Ministrul Muncii a mai adăugat că se caută soluții în continuare, astfel încât să se vadă cât mai repede rezultate. Iar vizați sunt atât pensionarii cât și angajați din sistem.

„Şi atunci, este de datoria noastră ca împreună cu dânşii să găsim soluţii şi să dăm României oameni destul de buni. Astfel încât societatea românească să aibă rezultate, dar mai ales să fim şi mai puternici în Europa”, a completat ministrul Muncii.

Despre data la care ar urma să fie finalizată reforma și odată cu ea să vină și creșterea pensiilor însă, ministrul nu a mai spus nimic.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie