11.9 C
Campulung Muscel
luni, 26 februarie, 2024

Argeș: Peste 1000 de persoane verificate de polițiști!

Alte Știri

Argeș: Peste 1000 de persoane verificate de polițiști!

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altor instituții. Scopul a fost al prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Au fost desfășurate activități informativ-preventive. S-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale. Nu în ultimul rând a faptelor ce implică acte de violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Au fost legitimate 1149 de persoane, au fost verificate 768 de autoturisme și au fost efectuate 377 de testări cu aparatele din dotare.

CITEȘTE ȘI. Nu îți vine să crezi. La ce preț se vinde Dacia Spring în anul 2024

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 465 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 107.000 de lei.

Argeș: Peste 1000 de persoane verificate de polițiști!

328 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. 119 sancțiuni au fost aplicate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.

În cadrul celor 39 de filtre rutiere instituite, au fost reținute 30 de permise de conducere și au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare.

CITEȘTE ȘI. DACIA a lansat cea mai șmecheră mașină la doar 9.000 de euro. Are pilot automat, jantele din aliaj și multe dotări standard

Ultimele Știri

Ion Mînzînă: Încep lucrările de reabilitare la cea mai emblematică Gară din Argeș! Va atrage milioane de turiști

Ion Mînzînă: Încep lucrările de reabilitare la cea mai emblematică Gară din Argeș! Va atrage milioane de turiști. Noi vești...

Alte știri din aceeași categorie