6.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 2 martie, 2024

DACIA a lansat cea mai șmecheră mașină la doar 9.000 de euro. Are pilot automat, jantele din aliaj și multe dotări standard

Alte Știri

DACIA a lansat cea mai șmecheră mașină la doar 9.000 de euro. Are pilot automat, jantele din aliaj și multe dotări standard. Cea de-a treia generație a popularei Dacia Sandero își întâmpină – în aceste zile, cumpărătorii în nenumărate savori și arome.

Printre multiplele opțiuni pe care celebrul constructor auto român le pune la dispoziția clienților de pe piața locală se regăsește, mai nou, și o variantă Sandero City. Respectiva versiune – disponibilă prin Programul Rabla, în cadrul campaniei Sezonul Dacia, fiind acompaniată de o notă de plată de numai 8.900 de euro, potrivit unui comunicat de presă.

DACIA a lansat cea mai șmecheră mașină la doar 9.000 de euro. Are pilot automat, jantele din aliaj și multe dotări standard

Însoțită de o unitate cu doar trei cilindri în linie și capacitatea de 999 de centimetri cubi, pe benzină, configurația cu pricina a pregătit un total de aproximativ 65 de cai putere. Astfel că eterna problemă a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe oră își va găsi rezolvarea. Asta cu pedala de accelerație la podea, în 16.7 secunde. După câte se precizează în cadrul fisei cu specificații de ordin tehnic, documentul menționat și anterior continuând cu o viteză de top de circa 158 de kilometri pe oră.

CITEȘTE ȘI. Cu cât se poate cumpăra Dacia Sandero City cu ajutorul Programului Rabla. Este super, super ofertă

CITEȘTE ȘI. Taxa care a înfuriat întreaga Românie. Categorii de concedii care vor fi impozitate cu 10%

Rețeta caracteristică noului Sandero City – model comercializat la pretul de 8.900 de euro, cuprinde inclusiv un consum mediu de carburant de numai 5.3 litri la 100 de kilometri.

CITEȘTE ȘI. Cât câștigă un prosumator și cu ce probleme se confruntă. România nu vrea mai multă energie verde

Dacă vine vorba despre dotarea standard, printre echipamentele oferite în schimbul respectivei sume se regăsesc, mai mult sau mai puțin surprinzător, atât farurile de zi cu aprindere automată. Cât și jantele din aliaj, cu diametrul de 15 inch, sistemul Media Control, instalația de aer condiționat, pilotul automat.

sursa – 4tuning.ro

Ultimele Știri

VIDEO. Ce amenzi mișto au primit șoferițele care au fost prinse conducând mașinile pe străzile din Câmpulung

VIDEO. Ce amenzi mișto au primit șoferițele care au fost prinse conducând mașinile pe străzile din Câmpulung. Mărțișorul este...

Alte știri din aceeași categorie