9.2 C
Campulung Muscel
joi, 29 februarie, 2024

Cu cât se poate cumpăra Dacia Sandero City cu ajutorul Programului Rabla. Este super, super ofertă

Alte Știri

Cu cât se poate cumpăra Dacia Sandero City cu ajutorul Programului Rabla. Este super, super ofertă. Dacia a anunțat lansarea celei de a doua ediții a campaniei „Sezonul Dacia”. Dacia folosește această campanie pentru a atrage noi clienți. În acest an, Dacia dezvăluie cea mai accesibilă versiune a modelului Sandero, cu un preț sub pragul psihologic de 10.000 de euro, prin intermediul Programului Rabla.

Noua apariție, Dacia Sandero City, este o provocare lansată pe piața auto din România la un preț surprinzător de 8.900 de euro, beneficiind de sprijinul Programului Rabla. Acest automobil poate fi achiziționat și prin intermediul unei oferte de finanțare propuse de Dacia Finance. Asta cu o rată lunară extrem de accesibilă de doar 99 de euro.

CITEȘTE ȘI. Un colos auto din Argeș face angajări pe bandă rulantă

Dotată cu aer condiționat, cruise control, Media Control și jante de 15 inchi din aliaj, Sandero City are un motor de un litru pe benzină. Cu transmisie manuală și o putere de 65 de cai putere. Pentru varianta Stepway a modelului Sandero, Dacia propune un preț promoțional de 10.900 de euro.

Cu cât se poate cumpăra Dacia Sandero City cu ajutorul Programului Rabla. Este super, super ofertă

Dacia anunță, de asemenea, oferte atractive pentru modelul Duster 2, aflat la finalul ciclului său de viață. Disponibil pentru o perioadă limitată cu motoare diesel, absente pe noua generație, la un preț de aproximativ 15.000 de euro.

CITEȘTE ȘI. Taxa care a înfuriat întreaga Românie. Categorii de concedii care vor fi impozitate cu 10%

Promoții semnificative sunt anunțate și pentru modelul Spring, cu prețuri începând de la 9.550 de euro pentru varianta Extreme, având în vedere că subvenția acordată prin Rabla Plus este limitată la aproximativ 5.000 de euro, ceea ce face prețul de listă al mașinii să fie în jurul sumei de 14.500 de euro.

CITEȘTE ȘI. Ce sumă ai putea primi de la Stat pentru un electrocasnic stricat pe care îl ai în casă

Dacia va deschide comenzile în primăvara acestui an pentru noua generație Duster, prezentată deja la finalul anului trecut, iar precomenzile au fost lansate în ianuarie.

Potrivit reprezentanților Dacia, cele două generații Duster vor fi disponibile, pentru o scurtă perioadă, în paralel, oferind astfel fanilor posibilitatea de a alege modelul are li se potrivește cel mai bine.
Ultimele Știri

MAI. Angajări pe bandă rulantă, direct din viața civilă. Peste 5000 de oameni

MAI. Angajări pe bandă rulantă, direct din viața civilă. Peste 5000 de oameni. Vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne,...

Alte știri din aceeași categorie