11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

ARGEȘUL pe primul LOC. Avem Școală Națională de Energie Nucleară în care se reunesc 12 universități de prestigiu

Alte Știri
ARGEȘUL pe primul LOC. Avem Școală Națională de Energie Nucleară în care se reunesc 12 universități de prestigiu.
Dublu eveniment la Universitatea din Pitești. Profesor doctor Șerban Constantin Valeca a fost comemorat. De asemenea a fost lansată Asociația Națională pentru Energie Nucleară – Școala Națională de Energie Nucleară.
La eveniment, din partea Consiliului Județean Argeș, a participat vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu. În Asociația Națională pentru Energie Nucleară – Școala Națională de Energie Nucleară se reunesc 12 universități de prestigiu.

ARGEȘUL pe primul LOC. Avem Școală Națională de Energie Nucleară în care se reunesc 12 universități de prestigiu

”Am fost onorat și emoționat să particip la un dublu eveniment găzduit de Universitatea din Pitești. Este vorba despre comemorarea a doi ani de la trecerea la cele veșnice a prof. dr. Șerban Constantin Valeca, fost ministru al Cercetării și senator de Argeș.

CITEȘTE ȘI: Argeșul pe primul loc. Laborator nou de Radioterapie la Spitalul de Pediatrie Pitești

Al doilea eveniment este  lansarea Asociației Naționale pentru Energie Nucleară – Școala Națională de Energie Nucleară în care se reunesc 12 universități de prestigiu.
Printre acestea se află și Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București, din care face parte Centrul Universitar Pitești”, a precizat vicepreședintele C.J. Argeș, Adrian Dumitru Bughiu.

Adrian Dumitru Bughiu: ”Reiterez sprijinul și susținerea Consiliului Județean Argeș pentru activitatea Universității și parteneriatelor încheiate”

CU CINE VOTAȚI LA PRIMĂRIA CÂMPULUNG, LA ALEGERILE DIN DATA DE 9 IUNIE?

View Results

Loading ... Loading ...
”Am transmis, din partea președintelui Ion Mînzînă un gând bun tuturor celor prezenți la acest eveniment. Am evocat cu toții personalitatea domnului Șerban Valeca, pe care l-am cunoscut și eu destul de bine.
Poate nu atât de mult din perspectiva activității domniei sale universitare și în domeniul cercetării, cât din perspectivă politică, administrativă și sportivă.
Știu că domnia sa a avut o contribuție deosebită și în sport, fiind maestru în arte marțiale cu patru DAN în karate. Chiar recent, într-un interviu acordat la Muzeul Sportului Argeșean, am vorbit despre maestrul Șerban Valeca. Și acolo o vitrină cu obiecte care ne aduc aminte și de contribuția sa în domeniul sportiv.

CITEȘTE ȘI: Argeșul pe primul loc! Are un Paraclis într-un loc unde nici cu gândul, nu gândești! Video

Reiterez sprijinul și susținerea Consiliului Județean Argeș pentru activitatea Universității și parteneriatelor încheiate”, a precizat vicepreședintele C.J. Argeș, Adrian Dumitru Bughiu.
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie