16.9 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Argeșul pe primul loc. Laborator nou de Radioterapie la Spitalul de Pediatrie Pitești

Alte Știri
Argeșul pe primul loc. Laborator nou de Radioterapie la Spitalul de Pediatrie Pitești!
Astăzi, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin președintele Ion Mînzînă și vicepreședintele Marius Nicolaescu, a pus bazele unei colaborări pentru construcția și dotarea Laboratorului de #Radioterapie.
Aceasta va începe în curând cu finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență și cu sprijinul Ministerului Sănătății.
De asemenea, conducerea Consiliului Județean, prin președintele Ion Mînzînă, poartă discuții pentru dotarea cu un nou #angiograf a Spitalului Județean precum și pentru #consolidarea și reabilitarea clădirii acestui spital.

Argeșul pe primul loc. Laborator nou de Radioterapie la Spitalul de Pediatrie Pitești!

Argeșul pe primul loc. Laborator nou de Radioterapie la Spitalul de Pediatrie Pitești!
Argeșul pe primul loc. Laborator nou de Radioterapie la Spitalul de Pediatrie Pitești!
Conducerea C.J. Argeș, speră, de asemenea, să reușească și #eficientizarea energetică a clădirii Spitalului de Pediatrie. La finalul acestei investiții, se va putea spune că în Argeș, avem cu adevărat cel mai modern spital din țară destinat copiilor!

Ion Mînzînă: ”Am vizitat obiectivele pe care le avem în derulare la Spitalul județean de Urgență Pitești”

”Împreună cu domnul secretar de stat în Ministerul Sănătății, Dr. Alexandru Rogobete, cu deputatul Remus Mihalcea. De asemenea cu vicepreședintele Marius Nicolaescu și administratorul județului, Cristian Puiu, am mers în unitățile medicale din municipiul Pitești.

CITEȘTE ȘI: Argeșul pe primul loc! Are un Paraclis într-un loc unde nici cu gândul, nu gândești! Video

 Am vizitat obiectivele pe care le avem în derulare la #SpitalulJudețeandeUrgențăPitești și ceea ce am realizat la #SpitaluldePediatrie.

CU CINE VOTAȚI LA PRIMĂRIA CÂMPULUNG, LA ALEGERILE DIN DATA DE 9 IUNIE?

View Results

Loading ... Loading ...
Vreau să mulțumesc Ministerului Sănătății și domnului secretar de stat pentru modul în care dorește să se implice în dezvoltarea bazei materiale din unitățile medicale din Argeș în folosul atât al pacienților, cât și al personalului medical”, a precizat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie