11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Accident rutier la intrarea în Câmpulung. Mai multe persoane băgate de urgență în spital!

Alte Știri

Accident rutier la intrarea în Câmpulung. Mai multe persoane băgate de urgență în spital! În urmă cu puțin timp, pe DN 73, la ieșirea din Câmpulung, la Pescăreasa s-a produs un accident rutier. Două mașini care aveau direcția de mers spre Pitești, s-au tamponat.

CITEȘTE ȘI. Angajări pe bandă rulantă la o firmă mare din Muscel. Salarii atractive

Ambele mașini erau conduse de femei. Trei dintre acestea, aflate în primul autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea acuzau dureri la nivelul coloanei cervicale și a capului. La caz a mai fost alocat pe lângă echipajul SMURD, un echipaj al SAJ.

CITEȘTE ȘI. Hei, lume în căutarea unui loc de muncă. Avem sute de locuri de muncă, puse la bătaie pentru voi!

Accident rutier la intrarea în Câmpulung. Mai multe persoane băgate de urgență în spital!

Cele două echipaje au evaluat trei persoane de sex feminin, toate din aceeași mașină.
Acestea au fost transportate la spital cu dureri în zona coloanei cervicale.
La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliției Câmpulung. Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței de siguranță între vehicule în trafic.

CITEȘTE ȘI. Lumeee, lumeee are loc vestita serbare câmpenească – Urcă oile la munte

Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În funcție de starea de sănătate a victimelor, se fa face și încadrarea juridică a faptei.

CITEȘTE ȘI. Se anunță cel mai mare eveniment al anului la Câmpulung. Bulevardul Pardon va fi călcat în picioare de mii de oameni!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie