11.7 C
Campulung Muscel
duminică, 26 mai, 2024

Hei, lume în căutarea unui loc de muncă. Avem sute de locuri de muncă, puse la bătaie pentru voi!

Alte Știri

Hei, lume în căutarea unui loc de muncă. Avem sute de locuri de muncă, puse la bătaie pentru voi! Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș organizează vineri, 17 mai 2024, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

CITEȘTE ȘI. Angajări pe bandă rulantă la o firmă mare din Muscel. Salarii atractive

La Câmpulung, evenimentul se va desfășura la sediul Agenţiei Locale de Ocupare a Forței de Muncă situat în str. B-dul lon Mihalache, nr. 119, începând cu ora 09.00. Conform declaraţiei directorului ALOFM Câmpulung, Paul Petrescu până astăzi, și-au anunţat intenţia de a participa la bursă, 12 agenţi economici care au pus la bătaie circa 200 de locuri de muncă.

CITEȘTE ȘI. Când sunt zilele libere! Bugetarii vor beneficia de o nouă mini-vacanță

Hei, lume în căutarea unui loc de muncă. Avem sute de locuri de muncă, puse la bătaie pentru voi!

CITEȘTE ȘI. Publyo se alătură Traction Keys pentru a sprijini startup-urile

Așadar, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, pot participa la sediul ALOFM Câmpulung pentru a vedea oferta agenților economici, pe B-dul lon Mihalache, nr. 119, sau electronic prin mail: paul.petrescu.ag@anofm.gov.ro persoană de contact Paul Petrescu- telefon 0761/103334; 0248/512249.

CITEȘTE ȘI. Prețul colosal cu care se vinde o bancnotă de 100 de lei cu chipul lui Bălcescu. O adevărată avere

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie