11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Dramatic. Cine este preotul din Argeș, pe care toată lumea îl plânge!

Alte Știri

Dramatic. Cine este preotul din Argeș, pe care toată lumea îl plânge! Un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, a ucis un preot ieri, pe o şosea din oraşul Costeşti, judeţul Argeş! Într-o depăşire periculoasă, lipsa experienţei şi-a spus imediat cuvântul. Băiatul a lovit în plin autoturismul în care se aflau preotul şi cel mai bun prieten al său, paroh şi el. Acesta din urmă se zbate acum între viaţă şi moarte. 

CITEȘTE ȘI. Când sunt zilele libere! Bugetarii vor beneficia de o nouă mini-vacanță

Ilie Geangavelea era un preot iubit şi admirat din judeţul Argeş, care de-a lungul anilor a cucerit inimile a sute de enoriaşi şi a redat speranţa oamenilor într-o lume mai bună şi mai curată. Ieri însă, la doar 44 de ani, destinul lui a fost curmat brusc, de un tânăr de 18 ani.

@www.ziaruldinmuscel.ro

Dramatic. Cine este preotul din Argeș, pe care toată lumea îl plânge!

Lângă părinte, în maşina ce s-a transformat rapid într-o capcană mortală, se afla şi prietenul lui cel mai bun, preot şi el.

CITEȘTE ȘI. Lumee, lumeee expiră cardurile de energie! Cum scoateți cash-ul de pe ele?

Deşi nu avea dreptul de a conduce, tânărul nu a ţinut cont de lege şi s-a urcat la volanul unei maşini pe care o cumpărarse cu doar câteva ceasuri înainte. Nerăbdător să ajungă acasă, tânărul a trecut razant pe lângă maşina în care se aflau cei doi preoţi. Însă, în fracţiune de secundă de pe contrasens s-a ivit o altă maşină.

CU CINE VOTAȚI LA PRIMĂRIA CÂMPULUNG, LA ALEGERILE DIN DATA DE 9 IUNIE?

View Results

Loading ... Loading ...

CITEȘTE ȘI. Când pică Paștele în 2025? Se întâmplă acest lucru, numai o dată la 10 ani!

Speriat, tânărul fără permis a tras de volan pentru a ajunge pe banda lui de mers.Tocmai această manervă l-a condamnat la moarte pe părintele de 44 de ani.

Soția preotului a leșinat de durere

În urma impactului violent, automobilul în care se aflau cei doi preoţi a fost aruncat într-un cap de pod, iar cea a şoferului de 18 ani s-a răsturnat într-un şanţ.

În stare extrem de gravă, preotul de 46 de ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală. Pe mâinile medicilor, a ajuns şi soţia celui decedat.

CITEȘTE ȘI. Câți ani primești pușcărie dacă umbli băut sau drogat la volan! Cât timp nu mai poți conduce! Adio, pedepse mici!

La auzul veştii tragice, femeia a leşinat. Mesaje emoţionante în memoria îndrăgitului paroh au curs pe reţelele de socializare. Atât familia, cât şi primăria oraşului Costeşti şi-au exprimat durerea în faţa pierderii unui om cu suflet mare.

CITEȘTE ȘI. Pensionarii vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie