30 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Argeșul pe primul loc cu acești laureați. Dăm click pe România

Alte Știri

Argeșul pe primul loc cu acești laureați. Dăm click pe România. Peste 2.000 de calculatoare recondiționate de către Ateliere Fără Frontiere vor fi donate în prima parte a ediției Dăm Click pe România 2024, către 152 de instituții educaționale din 37 de județe ale țării.

CITEȘTE ȘI. Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Dăm Click pe România este un program al Asociației Ateliere Fără Frontiere care urmărește digitalizarea educației din România și scăderea decalajului educațional prin echiparea cu infrastructură digitală a organizațiilor educaționale ce activează în mediul rural sau urban marginalizat: grădinițe, școli, licee, organizații non-guvernamentale sau instituții publice cu caracter social.

CU CINE VOTAȚI LA PRIMĂRIA CÂMPULUNG, LA ALEGERILE DIN DATA DE 9 IUNIE?

 • MĂDULĂREA GEORGEL - PSD (45%, 2.111 Votes)
 • LASCONI ELENA VALERICA - Alianța Drepta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI (35%, 1.662 Votes)
 • DOBRESCU ANDREI - AUR (8%, 380 Votes)
 • MĂGEANU NORRIS MARCU - PNL (5%, 213 Votes)
 • ZICHIL ALEXANDRU IONUȚ - Partidul Alternativa Dreaptă (4%, 200 Votes)
 • DUMITRESCU MARIUS - Partidul S.O.S România (2%, 80 Votes)
 • STUPARU IOAN VIRGIL - PUSL (1%, 60 Votes)

Total Voters: 4.706

Loading ... Loading ...

CITEȘTE ȘI. Anunțul momentului pentru pensionarii români. Când ajung poștașii cu noile decizii de pensionare, cu alți bani

Argeșul pe primul loc cu acești laureați. Dăm click pe România

În urma apelului derulat în perioada 15 Aprilie-12 Mai 2024, 152 organizații din țară vor primi un total de 2.000 de calculatoare recondiționate, ajungând astfel la 25.896 de beneficiari.

Laureați Dăm click pe România 2024

Ediția Dăm Click pe România 2024, susținută de Kaufland România și OMV Petrom, are două apeluri de proiecte. Iar la finalul ediției, 4.000 de calculatoare vor ajunge la un total de 290 de unități școlare și alte organizații educaționale care activează în comunități defavorizate.

CITEȘTE ȘI. Cine sunt cei o jumătate de milion de pensionari care după 15 ani de cotizare primesc aproape 600 de euro, pensie

Laureații Dăm Click pe România au fost aleși în urma unui apel de proiecte deschis între 15 Aprilie și 12 Mai, la finalul căruia 168 de aplicații au fost înscrise.

Selectarea laureaților s-a făcut printr-un proces de jurizare la care au participat în mod voluntar partenerii și echipa programului. Fiecare aplicație înscrisă a fost notată între 1 și 10 pe baza unei grile de evaluare unice ce a urmărit sustenabilitatea, relevanța și impactul donației de calculatoare.

CITEȘTE ȘI. Ce obligație au românii care dețin carduri de energie, până la data de 31 mai 2024

Calculatoarele donate în acest program sunt echipamentele IT uzate pe care Ateliere Fără Frontiere le obține în calitate de colector autorizat de la companii și diverse organizații, toate fiind recondiționate de persoanele din grupuri vulnerabile și dezavantajate care lucrează în educlick, unul dintre atelierele de inserție socio-profesională ale asociației.

CITEȘTE ȘI. Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Din 2008, Ateliere Fără Frontiere a donat prin programul său de donații peste 26.000 de calculatoare recondiționate în atelierul educlick. În total, 3163 de organizații educaționale au beneficiat de echipamente în ultimii 15 ani, echivalentul a mai bine de 10% din totalul școlilor din România.

CITEȘTE ȘI. Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

În urma demarării primului apel derulat în perioada 15 Aprilie-12 Mai 2024 vom dona peste 2000 de calculatoare. Am anunțat câștigătorii instituțiilor din fiecare județ, iar anul acesta în județul Argeș 125 de calculatoare vor ajunge în următoarele instituții:
 • Scoala Gimnazială I.L Caragiale
 • Școala Gimnazială Nr. 1 Pietroșani – structura Retevoiești
 • Grădinița cu program prelungit și normal
 • Colegiul Economic Maria Teiuleanu Pitești
 • Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”
 • Liceul Tehnologic ”Petre Ionescu Muscel” Domnești / Centrul de documentare și informare

CITEȘTE ȘI. Documentul obligatoriu pentru milioane de români. Ce trebuie făcut urgent!

 • Școala Gimnazială Nr. 1 Ciofrângeni
 • Biblioteca Comunală Rucăr
 • Asociația Speranța unui Zâmbet Cristalin

  Dăm click pe România este un proiect educațional și de mediu început în 2008 prin care am reușit să donăm calculatoare recondiționate în atelierul educlick în 10% dintre școlile și instituțiile educaționale din țară din medii defavorizate, cu precădere rurale, care nu beneficiază de astfel de echipamente.

  CITEȘTE ȘI. Când pică Paștele în 2025? Se întâmplă acest lucru, numai o dată la 10 ani!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie