Au rămas pietoni după ce au dat în RADAR cu peste 100km/h, în Câmpulung!
Au rămas pietoni după ce au dat în RADAR cu peste 100km/h, în Câmpulung!

Au rămas pietoni după ce au dat în RADAR cu peste 100km/h, în Câmpulung!

Cadrele Biroului Rutier Câmpulung au desfăşurat o acţiune pe strada Traian din Câmpulung, o zonă unde, unii tineri se mai întrec cu maşinile cu mulţi cai putere sub capote. Aşa au descoperit, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe timpul nopţii, faptul că depăşirea limitei de viteză de 50 de km/h, este o obişnuinţă pentru unii.

Un conducător auto care a depăşit limita de viteză este Bobi B. de 27 de ani din Câmpulung, care se afla la volanul unui BMW. Acesta rula pe strada Traian din municipiu cu 129 km/h. Câmpulungeanul a fost înregistrat de aparatul RADAR, iar ca urmare a depăşirii vitezei legale de 50km/h, în localitate, a ramas fără permis de conducere.

Un alt conducător auto care nu a respectat viteza legală în localitate, a fost Elena C., de 19 ani din Bucuresti, care circula cu autoturismul marca Skoda, pe strada Traian din oraş cu o viteza de 115 km/h. Si şoferiţa a rămas fără permis de conducere, conform prevederilor legale.

A mai fost depistat Marian O., de 32 de ani din Câmpulung, care se afla la volanul unui Audi A4 cu numere de Germania şi care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 124 de km/h şi a rămas fără permis de conducere.

În schimb, Cosmin V. de 24 de ani din Berevoieşti, a fost depistat sub înfluenţa băuturilor alcoolice pe DN 73, pe raza comunei Schitu Goleşti. La testare cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că tânărul se afla sub influenţa alcoolului având o îmbibaţie sub 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a rămas fără permis de conducere.

About The Author

Related posts