6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Bătut zdravăn de soţul înşelat!!!

Alte Știri

Un domn din înalta societate, a avut parte de cea mai mare dezamăgire a vieţii sale, atunci când, pentru o partidă de sex, a încasat o bătaie soră cu moartea, atunci când a fost prins de soţul înşelat.

Totul s-a petrecut în Argeş, iar povestea de iubire interzisă a pornit cam aşa…

Omul, era unul dintre superiorii bărbatului, de fapt al doilea în ordinea ierarhică. Iubăreţul, a intrat încetişor sub cearceafurile femeii, iar după mai multe mesaje fierbinţi pe telefon şi câteva partide de sex fierbinţi, aventura a fost depistată de soţul înşelat.

Cum nu-şi putea lăsa soţia să îl mai batjocorească, omul s-a pus cu bătaia pe femeia îndrăgostită, iar aceasta a recunoscut tot. Cum răzbunarea era firească, bărbatul înşelat împreună cu soţia iubăreaţa, i-au întins o cursă şefului ce nu-şi poate ţine pantalonii pe el în faţa unei muieri.

L-au atras într-un loc, s-a întâlnit cu femeia şi când era gata de acţiune, a apărut soţul înşelat. A îngheţat şeful, iar atunci când a început să îi citească mesajele şi să îi care pumn, şeful a tăcut şi a încasat până s-a săturat de bătaie.

După această întâmplare, cel bătut s-a dus de urgenţă la mai marele din „parohie”, şi i-a cerut să îl dea afară pe bătauş. Cum boss-ul este un om inteligent, nu a acceptat să nenorocească o familie pentru că adjunctul său stă cu pantalonii în vine fie că vede o femeie, fie că vede vreun băiat….

Cum nu i-a ieşit afacerea, cel bătut, a decis să îşi ia o vacanţă, a plecat prin Tenerife, sperând să i se vindece rănile fizice rapid, dar şi rana sufletească…

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie