13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

BOMBĂ în primăria Pitești! Se cere recompensă…

Alte Știri

Agenți din cadrul Serviciului Pirotehnic Argeș fac cercetări, în acest moment, în clădirea Primăriei Pitești din centrul orașului. Fiecare cameră este verificată riguros în urma unui apel de amenințare cu bombă primit recent. Se cere recompensă în valoare de 5.000 de euro, dacă nu ,,săriți cu toată primăria în aer”. Se pare că cel care a inițiat conversația este Katalin Talent, cunoscutul youtuber câmpulungean.

Se pare că, în urmă cu circa o oră, s-a primit un apel prin care era anunțat că o bombă a fost pusă în clădirea instituției. În timp ce mai mulți specialiști în tehnică pirotehnică se află în sediul instituției, în exterior, mai mulți polițiști locali au securizat perimetrul pe o rază de 500 de metri.

Poliția a demarat cercetările. Fiecare cameră este verificată riguros în urma unui apel de amenințare cu bombă primit recent.

Cadre din cadrul SRI, IPJ și DIICOT au descins la locuința talentatului din Câmpulung și fac cercetări și la primăria Pitești.

UPDATE. Katalin Talent a fost ridicat de polițiști de la domiciliul din Câmpulung, din cartierul Vișoi și este condus la Pitești pentru audieri.

Revenim cu amănunte.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie