Bucate tradiționale muscelene în fiecare sâmbătă în parcarea Ateneului din Lerești

Bucate tradiționale muscelene în fiecare sâmbătă în parcarea Ateneului din Lerești

Bucate tradiționale muscelene în fiecare sâmbătă în parcarea Ateneului din Lerești. Autoritățile locale au decis ca târgul de produse tradiționale care a fost organizat de Gal Muscel să fie păstrat în fiecare weekend mai ales că un număr mare de cumpărători vin în târgul cu chilipiruri care se organizează alături.

Cei care vor trece prin parcarea Ateneului vor putea cumpăra bucate tradiționale muscelene, precum slănină, șuncă, cârnați, brânză, miere, lapte, dar și băuturi, cum ar fi răchia sau vinul. De asemenea, vor găsi și meșteri populari care crează fele de fel de suveniruri.

Sâmbăta trecută au fost prezenți în târgul de produse tradiționale meșteri populari cum ar fi Izabela Ion din Lerești, Adriana Onea din Cetățeni, Cristinel Edu din Schitu Golești, Miron Iarca din Lerești, Ionel Mușetescu din Lerești, Nicolae Mușetescu din Lerești, Casa Tanti Maria din Stoenești, Anca Marcela din Stoenești, Ion Ducu din Bughea de Jos, Vasilica Vișoiu din Mățău, Ionela Poștoacă din Mioarele, Nicolae manea din Lerești, Petruța Deca din Mățău, 

About The Author

Related posts