-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Bugetul Mioveniului, în dezbatere publică la Racoviţa

Alte Știri

Duminică, 4 februarie, a fost  programată ultima dezbatere a bugetului orașului Mioveni pe 2018, la Casa de Cultură Racoviţa.

 La masa discuţiilor cu cetăţenii au stat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, cei doi consilieri care reprezintă cartierul, Aurel Ungureanu și Didiță Gheorghe, dar și secretarul de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) – Nicolae Tudose.

De asemenea, au participat consilieri locali, reprezentanți ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local și un număr reprezentativ de locuitori din zonă. Până acum, localnicii s-au arătat mulţumiţi de proiectul prezentat, cu tot ce înseamnă cheltuieli, venituri şi propuneri de investiţii publice pentru anul 2018.

Proiectul de buget va fi aprobat prin vot de Consiliul Local în şedinţă extraordinară care se va desfăşura joi, 8 februarie, de la ora 17:00.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie